Eraslan Şehit Fatih Mehmet Keleş İlkokulu
ERASLAN KÖYÜ HARMANLAR MEVKİİ HARMANLAR KÜME EVLERİ ŞEHIT FATIH MEHMET KELEŞ ILKOKULU BLOK NO 169 SULUOVA / AMASYA

VİZYON

Öğrencilerimizin düşlerinin buluştuğu, geleceği şimdiden yaşayan, örnek ve önder bir kurum olmak.

MİSYON

Eraslan Şehit Fatih Mehmet Keleş ilkokulu olarak Misyonumuz; Öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda,Çağdaş bir dünya insanı yetiştirmek için ; Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak, onların mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutarak,kendine güvenen,araştıran,sorgulayan,gelişime açık,özgür ve bilimsel düşünme gücüne sahip,ülkesini ve milletini seven,millî değerlere bağlı,tarihinden kopmadan geleceği bugünden yaşayan mutlu bireyler olarak yetiştirmek.

Tam Gün

İl Merkezine 25km İlçe Merkezine 15km